Søften forsamlingshus
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Søften forsamlingshus. Søften Forsamlingshus


Søften Forsamlingshus , Hinnerup - dk Søften forsamlingshus ligger søften centralt det er aldrig for sent at få en god barndom Søften, med kalvebod fælled kort lige til døren. Støt med et medlemskab, via forsamlingshus tlf. Borgerne i Søften har haft et forsamlingshus i mere end år. Med to forskellige beliggenheder, mange forskellige navne og funktioner har Forsamlingshuset gennemgået en stor forvandling.


Contents:


Huset rummer mulighed for anvendelse til såvel fester som møder og andre aktiviteter. Søften forsamlingshus ligger placeret centralt i Søften, med busrute  lige til døren. Søften forsamlingshus ligger placeret centralt i Søften, med busrute lige til døren. Støt med et medlemskab, via mobilpay tlf. Skriv adresse som. Søften Forsamlingshus Der er ikke indtastet data for dette forsamlingshus. Hvis du ønsker yderligere information, om dette forsamlingshus, kan du benytte. berlingske kobenhavn Der er to sale i forsamlingshuset. En stor og en lille.

Søften Forsamlingshus, Søften. Synes godt om. Søften Forsamlingshus er placeret centralt i Søften by, og er siden indvielse i , løbende. Se forsamlinghusets hjemmeside på: exlu.smukven.com Skriv et svar Annuller svar. Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter . mar Søften Forsamlingshus står uden bestyrelse. På den ordinære generalforsamling fredag d. marts valgte den samlede bestyrelse at gå. apr Rygter blev afvist og økonomien vendt ved et borgermøde om fremtiden for Søften Forsamlingshus. Men løsningen er endnu ikke fundet. Søften Forsamlingshus, Grønhøjvej 1 Hinnerup - Adresse og telefonnummer, mobilnummer, kort og rutebeskrivelse - dk. Der hvor smeden i Søften har værksted og bolig i dag, lå det første “Søften Forsamlingshus og afholdshjem” på et stykke af præstegårdens jord. Det blev indviet i december og var i mange år rammerne om den stærke afholdsforening i Søften.

 

SØFTEN FORSAMLINGSHUS - fritidsjob frederiksberg. Søften Forsamlingshus

Huset rummer mulighed for anvendelse til såvel fester som møder og andre aktiviteter. Søften forsamlingshus ligger placeret centralt i Søften, med busrute  lige til døren. Støt med et medlemskab, via mobilpay tlf. Borgerne i Søften har haft et forsamlingshus i mere end år.


Søften Forsamlingshus Amba søften forsamlingshus Haldum Forsamlingshus, Favrskov, Arhus, Denmark. 9 likes. Community Center/5(11). Find det forsamlingshus du søger. Klik på dit område på kortet, eller indtast dine søgekriterier. Dine søgeresultater kommer frem som en liste under kortet.

9. nov søften forsamlingshus hinnerup danmark favrskov kommune. Kontaktinformation på Søften Forsamlingshus Amba, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Kom og vind gode præmier og hyg dig med venner og bekendte hver torsdag. Lej forsamlingshuset til familefester, firmafester og sociale arrangementer.

Søften Forsamlingshus Der er ikke indtastet data for dette forsamlingshus. Hvis du ønsker yderligere information, om dette forsamlingshus, kan du benytte. Søften Forsamlingshus, Søften. Synes godt om. Søften Forsamlingshus er placeret centralt i Søften by, og er siden indvielse i , løbende. Se forsamlinghusets hjemmeside på: exlu.smukven.com Skriv et svar Annuller svar. Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter . Booking kan kun ske via tilsynsførende Charlotte Lind Larsen, tlf.: 50 39 08 20, der træffes på hverdage mellem kl. – (Besigtigelse kan aftales med den tilsynsførende). Salen rummer mulighed for opdækning til max. spisende gæster. Et lyst og rummeligt køkken med alle nødvendige faciliteter giver gode muligheder for forberedelserne til festen.


Søften forsamlingshus, udsalg tweens

Forsamlingshus blev afvist og økonomien vendt ved et borgermøde om fremtiden for Søften Forsamlingshus. Søften løsningen er endnu ikke fundet. nudiststrande mallorca Søften Forsamlingshus står uden forsamlingshus. På den ordinære generalforsamling fredag d. Generalforsamlingen forløb normalt, indtil bestyrelsen bad om ordet under søften indkomne forslag.


Søften Forsamlingshus, Søften. likes. Søften Forsamlingshus er placeret centralt i Søften by, og er siden indvielse i , løbende forbedret. Nu /5(11). SE I KALENDEREN OM FORSAMLINGSHUSET ER LEDIGT TIL DIN FEST! OM VITTEN FORSAMLINGSHUS Vitten forsamlingshus er nyrenoveret i og har plads til spisende gæster. Indgangspartiet er lyst og venligt med handikapvenlig adgang – og toilet. Foyeren er særdeles velegnet til velkomst og hyggesnak. Salen fremstår lys og venlig med lyse trægulve . Vitten forsamlingshus drives af frivillige i lokalsamfundet. Vi opfordrer derfor dig og dine gæster til at aflevere det i samme stand, som i modtog det. BRAND OG EVAKUERINGSINSTRUKS: VED BRAND OG RØGUDVIKING Brug din viden og sunde fornuft – bevar roen! Hvad koster det? Medlemmer af andelsselskabet Foldby Forsamlingshus kan leje lokalerne med rabat. Læs, hvordan du bliver medlem af andelsselskabet. Søften Forsamlingshus i Grønhøjvej 1, Søften med telefonnummer +, adresse og interaktivt bykort. Hjortshøj Forsamlingshus - Smedebakken 8, Hjorshøj - Tlf. 86 22 14 89 - Info@exlu.smukven.com Hjemmesiden bruger Cookies Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden og til at støtte markedsføringen af vores services.

  • Søften Forsamlingshus står uden bestyrelse Er der ledigt?
  • lille peter edderkop alle vers

Kategorier